Digi- ja Offsetpaino

Kerromme mielellämme, mikä painotapa sopii tuotteellesi parhaiten.

Painotuotantomme koostuu digipainosta, offsetpainosta sekä lomakepainosta. Painomenetelmään vaikuttavat painettavien tuotteiden määrä, laatu ja materiaali. Kerromme mielellämme, mikä painotapa sopii sinun tuotteellesi parhaiten. Painotuotteet viimeistelemme kattavilla jälkikäsittelyratkaisuilla ja tarvittaessa hoidamme myös tuotteiden postituksen sekä varastoinnin.

Digipaino

Digipainomme toteuttaa pienetkin painosmäärät nopeasti ja kustannustehokkaasti. Painotuotteet tulostetaan matta- tai kiiltäväpintaiselle paperille, tarralle tai säänkestävälle materiaalille.

330×660 mm painoarkille onnistuvat esimerkiksi vaaka A4- ja 6-sivuiset pysty A4- esitteet.

Laadukkaat painokoneemme tuottavat yhdessä värienhallintatyökalujen kanssa korkeatasoisia, offset-laatua vastaavia painotuotteita. Koneen nuuttaus-, taitto- ja vihkoviimeistelylinja mahdollistaa töiden toteuttamisen laadukkaasti nopealla aikataululla.

Offsetpaino

Offsetpainokoneemme toteuttavat tehokkaasti isommat painosmäärät. Offsetpainomme tarjoaa tasaisen ja korkealaatuisen painojäljen edulliseen hintaan. 

Pitkä kokemuksemme offsetpainamisesta, eri paperilaaduista ja niiden käyttäytymisestä painettaessa sekä monipuoliset jälkikäsittelymahdollisuudet takaavat ensiluokkaisen valmiin painotuotteen.

Laatulomakkeen painotoiminta on siirtynyt Jyväskylän Siirtopainolle 15.5.2019. Liikenimenä Laatulomake säilyy, samoin toimitusajat ja hinnat entiseen tapaan.