Kerromme mielellämme, mikä painotapa sopii tuotteellesi parhaiten.

Painotuotantomme koostuu digipainosta, offsetpainosta sekä lomakepainosta. Painomenetelmään vaikuttavat painettavien tuotteiden määrä, laatu ja materiaali. Kerromme mielellämme, mikä painotapa sopii sinun tuotteellesi parhaiten. Painotuotteet viimeistelemme kattavilla jälkikäsittelyratkaisuilla ja tarvittaessa hoidamme myös tuotteiden postituksen sekä varastoinnin.

Digipaino

Digipainomme toteuttaa pienetkin painosmäärät nopeasti ja kustannustehokkaasti. Painotuotteet tulostetaan matta- tai kiiltäväpintaiselle paperille, tarralle tai säänkestävälle materiaalille.

330×660 mm painoarkille onnistuvat esimerkiksi vaaka A4- ja 6-sivuiset pysty A4- esitteet.

Laadukkaat painokoneemme tuottavat yhdessä värienhallintatyökalujen kanssa korkeatasoisia, offset-laatua vastaavia painotuotteita. Koneen nuuttaus-, taitto- ja vihkoviimeistelylinja mahdollistaa töiden toteuttamisen laadukkaasti nopealla aikataululla.

Offsetpaino

Offsetpainokoneemme toteuttavat tehokkaasti isommat painosmäärät. Offsetpainomme tarjoaa tasaisen ja korkealaatuisen painojäljen edulliseen hintaan. Offset-tekniikalla toteutettuja suosittuja painotuotteitta ovat etenkin erilaiset lehdet ja esitteet, mutta konekantamme sopii lähes millaisen materiaalin painamiseen tahansa.

Pitkä kokemuksemme offsetpainamisesta, eri paperilaaduista ja niiden käyttäytymisestä painettaessa sekä monipuoliset jälkikäsittelymahdollisuudet takaavat ensiluokkaisen valmiin painotuotteen.

Lomakepaino

Lomaketuotantomme mahdollistaa lähes kaikkien käytössä olevien lomakkeiden valmistuksen. Oli painosmääräsi pieni tai iso, löytyy meiltä ratkaisu sen toteuttamiseen.
Toteutamme ketju-, kantorata-, ylitaite-, setti ja monet erikoislomakkeet. Painamme myös kuittirullia. Tarvittaessa varastoimme tuotteesi.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää

Soita 020 743 0950Siirry yhteydenottosivulle