Matkalasku

Matkalasku - yritysilmeesi mukaiset lomakkeet

Matkalasku on lomake, jota käytetään monesti pohjana palkanmaksulle matkustamista vaativissa työtehtävissä. Matkalasku koostuu jäljentävästä lomakkeesta, joka on vähintään kaksiosainen, yksi osa työntekijälle ja toinen työnantajalle. Verottaja ohjeistaa, että työmatkasta on tehtävä matkalasku!

Matkalaskupohja on siis asiakirja, jolla työmatkan tehnyt henkilö laskuttaa työnantajaltaan matkasta aiheutuneita henkilökohtaisia kuluja takaisinmaksettavaksi. Matkalaskun yksityiskohtainen muoto vaihtelee organisaatiokohtaisesti.

Matkalaskusta ilmenee tarkasti nimet, reitit, tarkoitus, ajankohdat, korvaukset, ennakot, käytetyt liikennevälineet, tarvittavat allekirjoitukset jne… 

Matkalaskulomakkeista usein myös tehdään joko liimablokkeja tai taittolehtiöitä. Matkalaskulomake on yleensä setti- eli sarjalomake.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja autamme valitsemaan juuri teidän yrityksellenne sopivat ratkaisut.

Laatulomakkeen painotoiminta on siirtynyt Jyväskylän Siirtopainolle 15.5.2019. Liikenimenä Laatulomake säilyy, samoin toimitusajat ja hinnat entiseen tapaan.