Tilisiirtolomake

Tilisiirtolomakkeet Siirtopainosta

Tilisiirtolomake on kooltaan 210 mm x 4 tuumaa ja lomakkeet ovat joko kaksi- tai kolmeosaisia jäljentäviä settilomakkeita. Osat nimetään järjestyksessä: Pankki, Maksaja ja tarvittaessa Valvontalehti. Tilisiirtolomakkeet painetaan joko viestiruudukolla tai ilman. Viitenumerointi on tilattaessa aina erikseen mainittava. Kotimaan sisäisessä maksuliikenteessä BIC-koodin käyttö ei ole tilisiirtolomakkeessa enää tarpeellinen. Tilisiirtolomakkeet painamme myös tarvittaessa ketjulomakkeena.

Painatusmallit

Uusimman standardin mukaiset tilisiirtolomakkeet pidämme neutraaleina (ilman asiakaspainatusta) varastossamme.

A4-kokoiset tilisiirtolomakkeet (laskulomakkeet) painamme myös useampiosaisena settilomakkeena, sekä matriisikirjoittimille ketju- tai katoratalomakkeina. Tilisiirto-osio on haluttaessa perferoitu.

Lisätietoa vielä pankkisiirtolomakkeesta täältä

Tilaa tilisiirtolomake yrityksellesi Siirtopainosta

Ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme eri vaihtoehdoista ja autamme valitsemaan oikeat tuotteet yrityksellesi. Tilaa lomakkeet kokeneelta toimijalta Laatulomakkeelta.

Laatulomakkeen painotoiminta on siirtynyt Jyväskylän Siirtopainolle 15.5.2019. Liikenimenä Laatulomake säilyy, samoin toimitusajat ja hinnat entiseen tapaan.